فراوري فشار بالا در صنايع غذايي ، ويژگي ها و کاربرد

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما


فراوري-فشار-بالا-در-صنايع-غذايي--ويژگي-ها-و-کاربرد
فراوري فشار بالا در صنايع غذايي ، ويژگي ها و کاربرد

فرمت فايل دانلودي: .zip
فرمت فايل اصلي: doc
تعداد صفحات: 9
حجم فايل: 175
قيمت: 9000 تومان

بخشي از متن:
نمونه ترجمه
چکيده
اين مقاله با هدف نشان دادن فراوري فشار بالاي موادغذايي براي پردازش و فراوري مواد غذايي مايع و جامد با محتواي رطوبت بالا بيان شده است. هنگامي که از فراوري فشار بالا استفاده ميکنيم، ميکروارگانيسمها از بين رفته، اما پيوندهاي کووالانسي شکسته نميشود و اثر بر روي موادغذايي فرآوري شده در حداقل مقدار خود ميباشد. علاوه بر اين، اثر مثبت شامل اجتناب بيش از حد تيمار حرارتي و مواد نگهدارنده شيميايي است. فناوري فشار بالا، اثر کمي بر ترکيبات با وزن مولکولي کم از قبيل عطر و طعم، ويتامينها و رنگدانه در مقايسه با فرآيندهاي حرارتي دارد. بنابراين، کيفيت مواد غذايي پاستوريزه شده با فناوري فشار بالا بسيار شبيه به موادغذايي تازه است. ...................
فشار حاصل از واکنشهاي بيوشيميايي بعدي در محصولات تيمارشده رخ ميدهد. اين مقاله يک مرور کلي از وضعيت تکنولوژي فعلي را بيان ميدارد.

لغات کليدي : فشار بالا، کيفيت مواد غذايي، فراوري مواد غذايي، حفاظت بدون گرما، فراوري فشار بالا


دانلود فايلپرداخت با کليه کارتهاي عضو شتاب امکان پذير است.


فراوري فشار بالا در صنايع غذايي
صنايع غذايي"/>
ãäÈÚ

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

عکس آقای خامنه ای

آخرین جستجو ها